тел.:  (044) 206-82-86
факс: (044) 206-82-85

Заявка онлайн

Серед наземних перевезень вантажу автомобільний транспорт є найбільш доступним і мобільним. Сучасні міжнародні перевезення вантажів - це процес, що вимагає правильної організації, контролю, юридичних знань, відповідальності та володіння всіма тонкощами логістики.
Наша компанія володіє всім необхідним, для доставки вантажів по Україні та в європейські країни і країни СНД. Ми пропонуємо автомобілі для перевезення вантажів власними силами, а також послугу супроводу Ваших вантажів, що відправляються в іншу країну.
Наш сучасний автопарк може здійснювати вантажоперевезення будь-якого обсягу. Комплексний підхід до організації доставки вантажів дозволяє досягти високих результатів в обслуговуванні клієнтів. Всі вантажі проходять належне митне оформлення в короткі терміни і вчасно доставляються в пункт призначення.
Міжнародні перевезення вантажів від компанії «АСКО-ЕКСПЕДИЦІЯ» - це швидко, надійно і якісно.
Вам потрібна якість і важлива швидкість грузоперевезення? Ми їх забезпечимо!

 

Наші переваги:

  • великий досвід перетину кордонів;
  • напрацьовані методи міжнародних перевезень нестандартних і негабаритних вантажів;
  • знання європейських транспортних магістралей та оптимізація відстані міжнародних перевезень вантажів;
  • напрацьовані зв'язки із зарубіжними партнерами, задіяними в процесі міжнародних перевезень;
  • оптимальні ціни на наші послуги.

Скориставшись послугами транспортних перевезень компанії «АСКО-ЕКСПЕДИЦІЯ», Ви позбавите себе від всіх складнощів, пов'язаних як з доставкою вантажів по Україні, так і з міжнародною доставкою вантажів. Клієнт може замовити доставку своїх вантажів за схемою «від дверей до дверей». При будь якій доставці вантажів клієнту гарантується збереження вантажу на всьому його шляху прямування.

Вантажоперевезення по Україні і міжнародні перевезення вантажів від нашої компанії - це зручний сервіс європейського рівня!

Контакти

ТОВ "АСКО-ЕКСПЕДИЦІЯ" 

03026, м. Київ,
вул. Червонопрапорна 167-А
тел.: (044) 206-82-86
факс: (044) 206-82-85
www.asko-uac.com